Over mij

Copyright  DE LANGEMASSAGE 2006-2019 ¬© All Rights Reserved

DELANGEMASSAGE

FRED DE LANGE - MASSAGE THERAPEUT/SOIGNEUR

Mijn naam is Fred de Lange, Rijksgediplomeerd  sportmasseur/soigneur sinds 2006 met licenties van het NGS , VOS en de KNWU. 


Zelf ben ik altijd actief met sport bezig geweest onder andere wielrennen, cyclo cross, schaatsen en langlaufen. Meerdere malen op het podium gestaan en na 35 jaar wedstrijdsport met licentie ben ik gaan studeren voor masseur en soigneur.


Tijdens mijn sportcarriérre kwam ik zelf geregeld bij een masseur voor diverse preventieve behandelingen en/of blessures. Dat was voor mij de aanleiding om zelf ook sporters en niet-sporters te willen helpen met massages, adviezen en ze eventueel door te verwijzen naar andere specialisten zoals fysio- en manuele therapeuten.


Ik behaalde de volgende diploma's; Blessure preventie, Medical taping/bandageren, EHBSO (incl. AED en Reanimatie)


Sinds  2006 sta ik bij de volgende instanties ingeschreven :

KNWU / NSF / NGS / VOS  Als ingeschrevene dient men geregeld een bijscholing te volgen, dit i.v.m het op peil houden en verlengen van de nodige papieren.


Bij DELANGEMASSAGE kunt u ook terecht voor MTC Kinesio-taping, met goeie resultaten.

(wordt veel toegepast in de professionele sportwereld).


Naast de massage praktijk werk ik partime als sportmasseur & soigneur voor de Profploeg Team SUNWEB;

In de afgelopen jaren o.a. werkzaam bij de volgende wedstrijden:  Olympische spelen EYOF 2012, WK Melbourne, WK  Kopenhagen, WK Limburg, EK Wielrennen ( Italie en Nederland), Ronde van Portugal, Parijs Roubaix, Vredes koers Tjechie, Seaport Classic Holland, Traningskamp Spanje, Tour of Brittain, Route du France, Tour of Holland, Wereldbeker Bochem.


Daarnaast de afgelopen jaren gewerkt voor o.a. de Nationale Wielerselectie van de KNWU en de  Dames Profploeg LIV PLANTUR/GIANT ALPECIN

KNSB - Olympische ploeg shorttrack, Nationale Inline Skating Team; diverse  WK en EK'S, BIONAL, SCHUURMAN SCHOENEN, WINDKR88, A-WAREDELANGEMASSAGE is een massagepraktijk voor sporters en niet-sporters.

Waar klantgerichtheid centraal staat en waar de tijd wordt genomen voor een goed resultaat!